Glemt dit kodeord? Klik her og få gensendt

Indtast din email herunder og tryk send - din adgangskode sendes herefter til denne mail.

  

CAPS LOCK er slået til på dit keyboard. Bemærk at kode indtastning tager højde for store og små bogstaver

Let online booking

Web-booking er Danmarks letteste online booking system - og vores mål er at tilbyde det til den mest attraktive pris i landet.

Hvem passer det til?

Web-Booking er genialt for frisører, behandlere, terapeuter, massører og alle andre typer virksomheder med kunder der skal kunne booke en tid.

Vores faste lave pris gør også systemet attraktivt uanset om du har 1 eller 10 medarbejdere.

SMS Påmindelser

Vores SMS påmindelser er nok de mest gennemførte på markedet. Du kan selv definere teksten der står som afsender navn og både bruge et navn eller et mobilnummer. Eks. kan afsender stå som "KlinikPia" uden modtageren har gemt dig i telefonbogen. Du skal dog kontakte os først for at få godkendt afsender-id, og det tager 3-5 hverdage at få gennemført godkendelses processen. Du kan selv opsætte hvor længe før en aftales start modtageren skal få en påmindelses sms. Det koster ikke noget for SMS modulet, det koster blot per sms der udsendes (Pris er 0,8 kr. per sms + moms). SMS købes i pakker af 1000 stk.

Hvad gør det let?

Vi har skåret ind til benet og fjernet de overflødige funktioner og knapper som kun 5% har brug for. Derfor kan vi præsentere dig for et system der er super let at opsætte og som er virkelig brugervenligt for dine kunder at booke på

Vi sikrer at du kommer godt i gang

Som et af de eneste bookingsystemer i vores prisklasse tilbyder vi dig en gratis introduktion og opstartshjælp både per telefon og email i din 14 dages prøveperiode.

Du er velkommen til at bruge vores produkt live på din hjemmeside allerede i prøveperioden.

Det er vanvittig let at integrere på din hjemmeside - og vi hjælper dig gerne med det gratis

Har du ingen hjemmeside?

Intet problem - vi kan også opsætte en flot og professionel hjemmeside til dig - prisen er også lavest på markedet - kun 59 kr. per måned + moms