26880831
Indkøbskurv:0 Enheder USD 0,00
Personlig Yoga Nidra

Lad mig skabe en  unik YOGA NIDRA meditation --- PERSONLIGT kun til DIG

 

 

Hvad vil du gerne manifestere mest i dit liv lige nu? Måske er det bedre søvn? Mere overskud? Bedre koncentration?mindre tankemylder? ro og afspænding?

Vil du have din Yoga Nidra til at fokusere på en bestemt del af kroppen f.eks hjertet? Vil du have et bestemt tema til at arbejde ud fra f.eks grounding, selvkærlighed, selvtillid, healing?

 

Kun fantasien sætter grænser.

 

Jeg ville elske at arbejde sammen med dig  og skabe din egen personlige yoga nidra lydoptagelse - skræddersyet specifikt til dine behov og præferencer. Jeg elsker at skabe unikke Yoga Nidra meditationer.

 

Det anbefales, at du praktiserer den samme Yoga Nidra dagligt eller ugentligt, især hvis du er begynder.

 

Her får du din egen, personlige Yoga Nidra meditation, som du kan tage med overalt og lytte til, lige så meget du vil. Du modtager din Yoga Nidra som mp3 fil på mail.

 

Trin 1 - Udfyld kontaktformularen under Kontakt i menuen ovenfor, og lad mig vide, at du er interesseret i en personlig Yoga Nidra skrevet og optaget kun til dig.

Trin 2- Jeg sender dig et personligt spørgeskema, som du udfylder, således at vi kan komme i gang med processen. Har du brug for at uddybe noget yderligere kan vi aftale et telefonmøde. Betaling aftales.

Trin 3—Du modtager din personlige Yoga Nidra på mail.

 

Det tager mig cirka to uger at færdiggøre og optage din personlige Yoga Nidra. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig!

 

Betaling via Mobilepay eller kontooverførsel.

Pris: 750 kr.