26880831
IndkĂžbskurv:0 Enheder USD 0,00
Velkommen
 
 
Hej, jeg hedder Karina,
 
Jeg er yogalærer, meditations - og Yoga Nidra lærer. Jeg har undervist i yoga siden 2010 og har efterhånden 500+ uddannelsestimer bag mig. Jeg elsker at undervise og uddanne mig inden for yoga og meditation. Jeg  har flere forskellige uddannelser indenfor hatha, vinyasa, yin, børneyoga, kontoryoga, meditation og Yoga Nidra. 
 
 Det er min intention at vi i hver time får mærket efter i kroppen og får indre fokus, at vi giver kroppen ro fra stress, uro og tankemylder. Samtidig styrker vi kroppens muskler, led og bindevæv. Hver yogatime afsluttes med en dejlig guidet afspænding.
 
 Medbring en yogamåtte, et tæppe til afspænding og evt. yogablok og en pude.
 
I øjeblikket underviser jeg i min have i Frederiksværk. Tilmelding foregår via menuen ovenfor. Hold øje med datoerne for undervisning, under "tilmelding til yoga" finder du kalenderfunktionen. Du kan via min side Hesselbech Yoga på facebook, finde tidspunkter for undervisning, som jeg ligger op løbende. 
 
Andre hold
Til efteråret underviser jeg hver mandag fra kl. 17.45 til 18.55 i Frederiksværk Gymnastikforening. Der vil blive åbnet for tilmeldinger til holdet på http://www.frvgymnastik.dk i slutningen af august 2021. 
 
Yoga Nidra
Du kan via min hjemmeside tilmelde dig mit 3 ugers forløb i Yoga Nidra. Dyb, guidet afspænding for krop og sjæl. Du kan også bestille en helt unik og personlig Yoga Nidra. Læs mere under Yoga Nidra i menuen ovenfor.